HABERLER & DUYURULAR 

 

 

 

''GENÇLER İÇİN İYİLİK'' DERNEĞİ 1 YAŞINDA

 

Al Danışmanlık Genel Müdürü, Marka ve İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanı Ayşen Laçinel: Normalleşme sürecinde firmalar https://radyo.stendustri.com.tr/al-danismanlik-genel-muduru-marka-ve-insan-kaynaklari-yonetim-danismani-aysen-lacinel-normallesme-surecinde-firmalar/

ayşen-laçinel

Çetin Ünsalan’ın hazırlayıp sunduğu Reel Piyasalar programının bu bölümünde Al Danışmanlık Genel Müdürü, Marka ve İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanı Ayşen Laçinel konuğumuz oldu. https://radyo.stendustri.com.tr/al-danismanlik-genel-muduru-marka-ve-insan-kaynaklari-yonetim-danismani-aysen-lacinel-normallesme-surecinde-firmalar/

 

 

https://www.ekonomidunya.com/gelecegimin-sorumlulugunu-aliyorum/33191/

GELECEĞİMİN;SORUMLULUĞUNU ALIYORUM

GELECEĞİMİN;SORUMLULUĞUNU ALIYORUM YAŞAMA SANATI PROJE YARIŞMASI YANKILARI SÜRÜYOR. Gençler İçin İyilik Derneği'nin açtığı üniversite öğrencileri arası proje yarışması ödül töreni, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde yapıldı. Ödüllerin sahiplerini bulduğu yarışmada Meltem Kurtulan ve Orkun Gülşen gönüllü olarak sunuculuk yaptılar.

GELECEĞİMİN;SORUMLULUĞUNU ALIYORUM

12 Haziran 2021 - 08:49

 

GELECEĞİMİN;SORUMLULUĞUNU ALIYORUM
 

YAŞAMA SANATI PROJE YARIŞMASI YANKILARI SÜRÜYOR.
 

Gençler İçin İyilik Derneği'nin açtığı üniversite öğrencileri arası proje yarışması ödül töreni,
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde yapıldı. Ödüllerin sahiplerini bulduğu yarışmada
Meltem Kurtulan ve Orkun Gülşen gönüllü olarak sunuculuk yaptılar.



 

Dernek Başkanı Ayşen Laçinel, Devlet tiyatroları sanatçısı Orkun Gülşen'e  ve Meltem Kurtulan'a katkıları
ve güzel sunumları için teşekkür etti.  

Ödül töreni organizasyonunda tüm  operasyonel sürecini yöneten Dernek Genel Sekreteri Hale Usmanbaş,

' Gençler geleceğimiz, her zaman onlar için projeler üreteceğiz.' diyerek gençlere verdikleri önemi belirtti.

Ödül töreninde muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Devlet  Opera Sanatçısı ve Marmara Üniversitesi
Öğretim Görevlisi Berk Özbek ve Figen Yiğitgil şahane bir konser verdi, kulakların pasını giderdi.

 

Başından sonuna titizlikle hazırlanan organizasyonda Tamer Levent, gençlerle ve tüm davetlilerle sohbet ederek gençliğin üretmesi ve umutlu olması gerektiğinin altını çizdi.
 

BengüTürk Tv televizyon programcısı ve sunucu Tekin Toklucu da Gençler İçin İyilik Derneği'nin
faaliyetlerini destekleyenler arasındaydı. Toklucu, 81 ilden üniversitelerden yarışmaya katılan öğrencileri
ve finalistleri bu girişimleri ve çalışmaları için tebrik etti.


Pandemi kurallarına uyularak yapılan ikramlarda Ankara Mado YKB Alaaddin Nalcıoğlu ile Parlak Gıda
YKB Kemal Parlak titizlikle üstlendikleri ikramlarla davete lezzet kattı.
 

Finalist öğrenciler; 'Hayatımızın en anlamlı ve özel gününü yaşıyoruz.' diyerek duygularını ifade etti.

Ödül töreni sonrası finalist öğrenciler; Emre Öner, Betül Yumak, Muharrem Yılmaz, Doğukan Özyolu, İsmail Kaya, Melisa Şahinler dernek yöneticileri ve jüri ile yemekte buluştu

Finalist öğrencilere mentorluk ve koçluk programı oluşturuldu.
 

Ayşen Laçinel, 26 Nisan Cumartesi saat 21.00'de zoom üzerinden ilk toplantılarını yapacak finalistler ve mentorları kariyer yolculuklarında çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
 

Şimdiden gelecek seneye yapılacak yarışmaya başvurmak için mesajlar talepler geldiğini ifade eden
Dernek Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Berat Bir, her sene bu yarışmayı yapacaklarını
gelenekselleştireceklerini söyledi.
 

Etkinliği A2dan Z2ye yürüten Deniz Güler ile tüm görsel iletişimi tasarlayan 1.618 Ajans kurucu ortağı
Filiz Bilmiş de gençlere mentorluk yapacak isimler arasında.

Görülen o ki Gençler İçin İyilik derneği Sistemli çalışmaları ile gençler için projeler

üretmeye ve umut olmaya var etmeye devam edecek.

 

https://m.turizminsesi.com/haber/yasama-sanati-mentor-ve-kocluk-programi-basliyor-27665.htm

 

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI https://www.sondakika.com/haber/haber-gelecegimin-sorumlulugu-yasama-sanati-proje-14190124/

Gençler İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin 81 ilden üniversite öğrencilerine yönelik sanat, çevre, bilim dallarında düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması sonuçlandı. 100 öğrencinin katıldığı yarışmada başarılı bulunan 16 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

 

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde düzenlenen ödül törenine Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner, yarışmanın ana sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Burak Kutluğ, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Başkanı Prof. Dr. Berat Bir, derneğin kurucularından sanatçı Tamer Levent de katıldı.

Törende Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner bir konuşma yaparak, Her ne olursa olsun kafası karışıksa insanın, gönlü kırılmışsa veya kendini ifade edemiyorsa, her ne sebepten kıyıya vurmuşsa; kıyıya vuran deniz yıldızlarını görüp de görmezden gelmeyelim. Birbirimizi en temiz, en berrak, en temiz sulara atalım, var olup, var etmeye devam edelim. Bu amaçla tam da pandemi döneminde Gençler İçin İyilik Derneği'ni kurduk ve gençlerimize destek olmak için projeler ürettik. Bu projelerde gençlerin ders araç gereçlerine katkıda bulunmak, onların okumaları için ihtiyaçlarını görmek ve desteklemek vardı. Biz balık vermedik, biz burs vermedik, biz proje ürettik. Bugün de bu ürettiğimiz projelerden biri olan yarışmamız için bir araya geldik. 81 ilden üniversitelerden öğrenciler yarışmaya katıldılar. Her biri kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle ifade etti. Kimi şiiriyle, kimi hikayesiyle, kimi bilimsel projesiyle, kimi de sözünü müziğini kendisinin yaptığı şarkısıyla ifade etti. Çünkü özgürlük gelişmektir, özgürlük aslında kendini olduğu kadar başkalarına da saygı duymaktır. Bu anlamada özgürleşen gençlerle, üreten gençlerle var olup, var etmeye devam edeceğiz dedi.

ÖDÜL ALANLAR

Yarışmanın birincisi, NYSA Antik Kenti belgesel projesiyle ile Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Ayten Betül Yumak ve Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Emre Öner, yarışmanın ikincisi kendi beste ve müzik parçası ile Var Oldukça Değerlisin projesiyle Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri öğrencisi Muharrem Yılmaz, yarışmanın üçüncüsü Çevre ve Geri Dönüşüm projesi ile ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi Nigar Afandiyeva oldu.

Mansiyon almaya Çöplükte Hayat Hikayesi projesi ile İnönü Üniversitesi, Sosyoloji öğrencisi Elifnur Polat ve Genç İşsizlik ve Türkiye'nin Staj Sorunu projesi ile ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Ragıp Çavdar hak kazandı.

Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü'nü Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi öğrencisi Doğukan Özyolu ve Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencisi İsmail Kaya aldı. En İlham Veren Proje Ödülü'nü ise Kilitli Kelebek projesi ile İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik öğrencisi Melisa Şahinler, En Özgün Proje Ödülü'nü Afro-Türkler projesi ile Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık öğrencisi Osman Sadi Temizel kazandı.

Törenin ardından yarışmada birincilik ödülünü kazanan Betül Yumak ve Emre Öner ile ikincilik ödülü kendi bestesiyle kazanan Muharrem Yılmaz kısa açıklamalarda bulundu.

Betül Yumak, Proje aslında Emre arkadaşımın çok önceden tasarladığı bir projeydi. Ben biraz daha teknik olarak bu projeye yaklaştım. Amacımız, tarihimize, antik kentlerimize, bilinmeyen bütün değerlerimize farkındalık yaratmaktı dedi.

Emre Öner ise, Türkiye'de tanınmış birçok antik kent vardı, tanınmayan daha az ziyaret edilen antik kentler vardı. Tanınmayanların da en az tanınanlar kadar değerli olduğunu göstermek istedik. Bu projeye inandık, gençlere de inanlar bu projeyi destekledi. Bundan sonraki hayaller aslında her zaman belgeselden devam etmekti ama gerek pandemi süreci, gerek şartlar bizi zorlaşmıştı. Biraz sekteye uğramıştı projeler. Şimdi bu motivasyonla bundan sonra da belgesellere devam etmek istiyoruz diye konuştu.

Yarışmada kendi bestesiyle ikincilik ödülü kazanan Muharrem Yılmaz ise, Yarışmaya katılmama dernek başkanı aynı zamanda benim hocam olan Ayşen Hoca vesile oldu. Kendi şarkılarımı yazdığımı biliyordu. Yazdığım bu şarkıda onun bana umut verdiğini söylemiştim, o yüzden bu şarkıyla bu yarışmaya katılmak istedim daha çok anlamı olsun diye şeklinde konuştu.

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

 

Marmara ÜniversitesiMuharrem YılmazÜniversitePandemiGüncelSon Dakika

Kaynak: DHA

Son Dakika › Güncel › GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

 

http://www.gazeteekonomi.com/kultur-sanat/yasama-sanati-odulleri-sahiplerini-buldu-h583936.html

https://www.olayrize.com/haber/yasama-sanati-odulleri-sahiplerini-buldu-67061.html

“Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın sonuçları açıklandı.

“Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu

Gençler İçin İyilik Derneği 2020 yılında kuruldu. Derneğin üyelerini, akademik camiadan iş dünyasına, sanattan basın camiasına kadar birçok alanda değerli kişiler oluşturuyor ve bu yolda balık vermektense balık tutmayı öğretmek temel amacı oluyor. Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı olan öğretim görevlisi, yazar ve eğitimci Ayşen Laçinel önderliğinde pandemi döneminde de umut verici, gençleri motive edici ve üreten gençleri destekleyici çalışmalarına devam ediyor.

“Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışması, Şubat 2021’de, Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda, üniversite öğrencilerinin katılımı için başladı. Dernek, yarışmanın ilk yılında aldıkları başvuru sayısında o kadar başarılı oldu ki, 10 kişi olarak belirledikleri finalist sayısını jüri kararı ile 16 kişiye yükselttiler.

 

16 finalist ile jüri üyeleri zoom üzerinden 23 Nisan’da bir araya geldi. Yarı finalistler, 26 Mayıs 2021 Perşembe günü online platformlarda açıklandı. Sonuçlar, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda açıklandı.

 

Buna göre; yarışmanın birincisi, “NYSA Antik Kenti” projesi ile Ayten Betül Yumak (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) ve Emre Öner (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) oldu. Yarışmanın ikincisi kendi beste/müzik parçası “Var Oldukça Değerlisin” ile Muharrem Yılmaz (Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri) oldu. Yarışmanın üçüncüsü “Çevre ve Geri Dönüşüm” projesi ile Nigar Afandiyeva (ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği) oldu.

 

Mansiyon almaya “Çöplükte Hayat Hikayesi” projesi ile Elifnur Polat (İnönü Üniversitesi, Sosyoloji) ve “Genç İşsizlik ve Türkiye’nin Staj Sorunu” projesi ile Ragıp Çavdar (ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği) hak kazandı.

Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü’nü “Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları” projesi ile Doğukan Özyolu (Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi) ve “Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği” projesi ile İsmail Kaya (Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi) aldı. En İlham Veren Proje Ödülü’nü ise “Kilitli Kelebek” projesi ile Melisa Şahinler (İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik) alırken, En Özgün Proje Ödülü’nü “Afro-Türkler” projesi ile Osman Sadi Temizel (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık) kazandı.

 

Yarışmaya yüzün üstünde öğrenci katıldı. Jüri üyeleri ise; Prof. Dr. Afif Sıddıki – Maltepe Üniversitesi, Ayşen Laçinel – İletişim ve İnsan Kaynakları Danışmanı, Prof. Dr. Berat Bir- Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü, Betül Emlek- KFC MENA Türkiye HR Direktörü, Deniz Güler- Ağaoğlu Şirketler Grubu Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü, Emre Büyükkalfa- TÜV SÜD TR CEO, Sn Ercan Alioğlu- Emlak Konut CFO, Filiz Bilmiş- 1.618 Ajans Kurucu Ortağı, Kemal Parlak- Ondan & Parlak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Gözcü- Yayıncı, Tamer Levent- Oyuncu

https://www.kayseriviphaber.com/yasama-sanati-odulleri-sahiplerini-buldu/6932/

"YAŞAMA SANATI" ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın sonuçları açıklandı.

 

10 Haziran 2021 - 16:07                                                                           Editör:Kayseri Vip Haber

Gençler İçin İyilik Derneği 2020 yılında kuruldu. Derneğin üyelerini, akademik camiadan iş dünyasına, sanattan basın camiasına kadar birçok alanda değerli kişiler oluşturuyor ve bu yolda balık vermektense balık tutmayı öğretmek temel amacı oluyor. Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı olan öğretim görevlisi, yazar ve eğitimci Ayşen Laçinel önderliğinde pandemi döneminde de umut verici, gençleri motive edici ve üreten gençleri destekleyici çalışmalarına devam ediyor.

“Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışması, Şubat 2021’de, Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda, üniversite öğrencilerinin katılımı için başladı. Dernek, yarışmanın ilk yılında aldıkları başvuru sayısında o kadar başarılı oldu ki, 10 kişi olarak belirledikleri finalist sayısını jüri kararı ile 16 kişiye yükselttiler.

16 finalist ile jüri üyeleri zoom üzerinden 23 Nisan’da bir araya geldi. Yarı finalistler, 26 Mayıs 2021 Perşembe günü online platformlarda açıklandı. Sonuçlar, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda açıklandı.

Buna göre; yarışmanın birincisi, “NYSA Antik Kenti” projesi ile Ayten Betül Yumak (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) ve Emre Öner (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) oldu. Yarışmanın ikincisi kendi beste/müzik parçası “Var Oldukça Değerlisin” ile Muharrem Yılmaz (Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri) oldu. Yarışmanın üçüncüsü “Çevre ve Geri Dönüşüm” projesi ile Nigar Afandiyeva (ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği) oldu.

Mansiyon almaya “Çöplükte Hayat Hikayesi” projesi ile Elifnur Polat (İnönü Üniversitesi, Sosyoloji) ve “Genç İşsizlik ve Türkiye’nin Staj Sorunu” projesi ile  Ragıp Çavdar (ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği) hak kazandı.

Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü’nü “Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları” projesi ile Doğukan Özyolu (Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi)  ve “Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği” projesi ile İsmail Kaya (Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi) aldı. En İlham Veren Proje Ödülü’nü ise “Kilitli Kelebek” projesi ile Melisa Şahinler (İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik) alırken, En Özgün Proje Ödülü’nü “Afro-Türkler” projesi ile Osman Sadi Temizel (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık) kazandı.

Yarışmaya yüzün üstünde öğrenci katıldı. Jüri üyeleri ise; Prof. Dr. Afif Sıddıki – Maltepe Üniversitesi, Ayşen Laçinel – İletişim ve İnsan Kaynakları Danışmanı, Prof. Dr. Berat Bir- Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü, Betül Emlek- KFC MENA Türkiye HR Direktörü, Deniz Güler- Ağaoğlu Şirketler Grubu Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü, Emre Büyükkalfa- TÜV SÜD TR CEO, Sn Ercan Alioğlu- Emlak Konut CFO, Filiz Bilmiş- 1.618 Ajans Kurucu Ortağı, Kemal Parlak- Ondan & Parlak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Gözcü- Yayıncı, Tamer Levent- Oyuncu.

 

https://iyigunhaberajansi.blogspot.com/2021/06/yasama-sanat-odulleri-sahiplerini-buldu.html

10 Haziran 2021 Perşembe

“Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR

 “Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın sonuçları açıklandı.

Gençler İçin İyilik Derneği 2020 yılında kuruldu. Derneğin üyelerini, akademik camiadan iş dünyasına, sanattan basın camiasına kadar birçok alanda değerli kişiler oluşturuyor ve bu yolda balık vermektense balık tutmayı öğretmek temel amacı oluyor. Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı olan öğretim görevlisi, yazar ve eğitimci Ayşen Laçinel önderliğinde pandemi döneminde de umut verici, gençleri motive edici ve üreten gençleri destekleyici çalışmalarına devam ediyor.

“Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışması, Şubat 2021’de, Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda, üniversite öğrencilerinin katılımı için başladı. Dernek, yarışmanın ilk yılında aldıkları başvuru sayısında o kadar başarılı oldu ki, 10 kişi olarak belirledikleri finalist sayısını jüri kararı ile 16 kişiye yükselttiler.

16 finalist ile jüri üyeleri zoom üzerinden 23 Nisan’da bir araya geldi. Yarı finalistler, 26 Mayıs 2021 Perşembe günü online platformlarda açıklandı. Sonuçlar, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda açıklandı.

Buna göre; yarışmanın birincisi, “NYSA Antik Kenti” projesi ile Ayten Betül Yumak (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) ve Emre Öner (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema) oldu. Yarışmanın ikincisi kendi beste/müzik parçası “Var Oldukça Değerlisin” ile Muharrem Yılmaz (Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri) oldu. Yarışmanın üçüncüsü “Çevre ve Geri Dönüşüm” projesi ile Nigar Afandiyeva (ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği) oldu.

Mansiyon almaya “Çöplükte Hayat Hikayesi” projesi ile Elifnur Polat (İnönü Üniversitesi, Sosyoloji) ve “Genç İşsizlik ve Türkiye’nin Staj Sorunu” projesi ile Ragıp Çavdar (ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği) hak kazandı.

Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü’nü “Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları” projesi ile Doğukan Özyolu (Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi) ve “Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği” projesi ile İsmail Kaya (Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi) aldı. En İlham Veren Proje Ödülü’nü ise “Kilitli Kelebek” projesi ile Melisa Şahinler (İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik) alırken, En Özgün Proje Ödülü’nü “Afro-Türkler” projesi ile Osman Sadi Temizel (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık) kazandı.

Yarışmaya yüzün üstünde öğrenci katıldı. Jüri üyeleri ise; Prof. Dr. Afif Sıddıki – Maltepe Üniversitesi, Ayşen Laçinel – İletişim ve İnsan Kaynakları Danışmanı, Prof. Dr. Berat Bir- Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü, Betül Emlek- KFC MENA Türkiye HR Direktörü, Deniz Güler- Ağaoğlu Şirketler Grubu Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü, Emre Büyükkalfa- TÜV SÜD TR CEO, Sn Ercan Alioğlu- Emlak Konut CFO, Filiz Bilmiş- 1.618 Ajans Kurucu Ortağı, Kemal Parlak- Ondan & Parlak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Gözcü- Yayıncı, Tamer Levent- Oyuncu.

Ayşen Laçinel

Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı

https://www.haber54.com.tr/guncel/yasama-sanati-odulleri-sahiplerini-buldu-h18912.html

https://www.xn--haberpostas-9zb.com.tr/genel/gelecegimin-sorumlulugu-yasama-sanati-proje-tasarim-yarismasi-odulleri-dagitildi-h43124.html

"Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım" yarışması ödülleri dağıtıldı

 

GENEL  09.06.2021, 18:06

 

GENÇLER İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği "Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım" yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 
Gençler İçin İyilik Derneği'nin 81 ilden üniversite öğrencilerine yönelik sanat, çevre, bilim dallarında düzenlediği "Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım" yarışması sonuçlandı. 100 öğrencinin katıldığı yarışmada başarılı bulunan 16 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde düzenlenen ödül törenine Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner, yarışmanın ana sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Burak Kutluğ, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Başkanı Prof. Dr. Berat Bir, derneğin kurucularından sanatçı Tamer Levent de katıldı. 
Törende Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner bir konuşma yaparak, "Her ne olursa olsun kafası karışıksa insanın, gönlü kırılmışsa veya kendini ifade edemiyorsa, her ne sebepten kıyıya vurmuşsa; kıyıya vuran deniz yıldızlarını görüp de görmezden gelmeyelim. Birbirimizi en temiz, en berrak, en temiz sulara atalım, var olup, var etmeye devam edelim. Bu amaçla tam da pandemi döneminde Gençler İçin İyilik Derneği'ni kurduk ve gençlerimize destek olmak için projeler ürettik. Bu projelerde gençlerin ders araç gereçlerine katkıda bulunmak, onların okumaları için ihtiyaçlarını görmek ve desteklemek vardı. Biz balık vermedik, biz burs vermedik, biz proje ürettik. Bugün de bu ürettiğimiz projelerden biri olan yarışmamız için bir araya geldik. 81 ilden üniversitelerden öğrenciler yarışmaya katıldılar. Her biri kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle ifade etti. Kimi şiiriyle, kimi hikayesiyle, kimi bilimsel projesiyle, kimi de sözünü müziğini kendisinin yaptığı şarkısıyla ifade etti. Çünkü özgürlük gelişmektir, özgürlük aslında kendini olduğu kadar başkalarına da saygı duymaktır. Bu anlamada özgürleşen gençlerle, üreten gençlerle var olup, var etmeye devam edeceğiz" dedi. 

ÖDÜL ALANLAR 
Yarışmanın birincisi, "NYSA Antik Kenti" belgesel projesiyle ile Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Ayten Betül Yumak ve Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Emre Öner, yarışmanın ikincisi kendi beste ve müzik parçası ile "Var Oldukça Değerlisin" projesiyle Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri öğrencisi Muharrem Yılmaz, yarışmanın üçüncüsü "Çevre ve Geri Dönüşüm" projesi ile ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi Nigar Afandiyeva oldu. 
Mansiyon almaya "Çöplükte Hayat Hikayesi" projesi ile İnönü Üniversitesi, Sosyoloji  öğrencisi Elifnur Polat ve "Genç İşsizlik ve Türkiye'nin Staj Sorunu" projesi ile ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Ragıp Çavdar hak kazandı. 
Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü'nü "Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları" projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi öğrencisi Doğukan Özyolu ve "Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği" projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencisi İsmail Kaya aldı. En İlham Veren Proje Ödülü'nü ise "Kilitli Kelebek" projesi ile İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik öğrencisi Melisa Şahinler, En Özgün Proje Ödülü'nü "Afro-Türkler" projesi ile Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık öğrencisi Osman Sadi Temizel kazandı. 
Törenin ardından yarışmada birincilik ödülünü kazanan Betül Yumak ve Emre Öner ile ikincilik ödülü kendi bestesiyle kazanan Muharrem Yılmaz kısa açıklamalarda bulundu.
Betül Yumak, "Proje aslında Emre arkadaşımın çok önceden tasarladığı bir projeydi. Ben biraz daha teknik olarak bu projeye yaklaştım. Amacımız, tarihimize, antik kentlerimize, bilinmeyen bütün değerlerimize farkındalık yaratmaktı" dedi.
Emre Öner ise, "Türkiye'de tanınmış birçok antik kent vardı, tanınmayan daha az ziyaret edilen antik kentler vardı. Tanınmayanların da en az tanınanlar kadar değerli olduğunu göstermek istedik. Bu projeye inandık, gençlere de inanlar bu projeyi destekledi. Bundan sonraki hayaller aslında her zaman belgeselden devam etmekti ama gerek pandemi süreci, gerek şartlar bizi zorlaşmıştı. Biraz sekteye uğramıştı projeler. Şimdi bu motivasyonla bundan sonra da belgesellere devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Yarışmada kendi bestesiyle ikincilik ödülü kazanan Muharrem Yılmaz ise, "Yarışmaya katılmama dernek başkanı aynı zamanda benim hocam olan Ayşen Hoca vesile oldu. Kendi şarkılarımı yazdığımı biliyordu. Yazdığım bu şarkıda onun bana umut verdiğini söylemiştim, o yüzden bu şarkıyla bu yarışmaya katılmak istedim daha çok anlamı olsun diye" şeklinde konuştu.  

https://www.haberler.com/gelecegimin-sorumlulugu-yasama-sanati-proje-14190124-haberi/

Gençler İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin 81 ilden üniversite öğrencilerine yönelik sanat, çevre, bilim dallarında düzenlediği Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım yarışması sonuçlandı. 100 öğrencinin katıldığı yarışmada başarılı bulunan 16 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde düzenlenen ödül törenine Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner, yarışmanın ana sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Burak Kutluğ, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Başkanı Prof. Dr. Berat Bir, derneğin kurucularından sanatçı Tamer Levent de katıldı.

Törende Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner bir konuşma yaparak, Her ne olursa olsun kafası karışıksa insanın, gönlü kırılmışsa veya kendini ifade edemiyorsa, her ne sebepten kıyıya vurmuşsa; kıyıya vuran deniz yıldızlarını görüp de görmezden gelmeyelim. Birbirimizi en temiz, en berrak, en temiz sulara atalım, var olup, var etmeye devam edelim. Bu amaçla tam da pandemi döneminde Gençler İçin İyilik Derneği'ni kurduk ve gençlerimize destek olmak için projeler ürettik. Bu projelerde gençlerin ders araç gereçlerine katkıda bulunmak, onların okumaları için ihtiyaçlarını görmek ve desteklemek vardı. Biz balık vermedik, biz burs vermedik, biz proje ürettik. Bugün de bu ürettiğimiz projelerden biri olan yarışmamız için bir araya geldik. 81 ilden üniversitelerden öğrenciler yarışmaya katıldılar. Her biri kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle ifade etti. Kimi şiiriyle, kimi hikayesiyle, kimi bilimsel projesiyle, kimi de sözünü müziğini kendisinin yaptığı şarkısıyla ifade etti. Çünkü özgürlük gelişmektir, özgürlük aslında kendini olduğu kadar başkalarına da saygı duymaktır. Bu anlamada özgürleşen gençlerle, üreten gençlerle var olup, var etmeye devam edeceğiz dedi.

ÖDÜL ALANLAR

Yarışmanın birincisi, NYSA Antik Kenti belgesel projesiyle ile Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Ayten Betül Yumak ve Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Emre Öner, yarışmanın ikincisi kendi beste ve müzik parçası ile Var Oldukça Değerlisin projesiyle Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri öğrencisi Muharrem Yılmaz, yarışmanın üçüncüsü Çevre ve Geri Dönüşüm projesi ile ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi Nigar Afandiyeva oldu.

Mansiyon almaya Çöplükte Hayat Hikayesi projesi ile İnönü Üniversitesi, Sosyoloji öğrencisi Elifnur Polat ve Genç İşsizlik ve Türkiye'nin Staj Sorunu projesi ile ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Ragıp Çavdar hak kazandı.

Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü'nü Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi öğrencisi Doğukan Özyolu ve Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencisi İsmail Kaya aldı. En İlham Veren Proje Ödülü'nü ise Kilitli Kelebek projesi ile İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik öğrencisi Melisa Şahinler, En Özgün Proje Ödülü'nü Afro-Türkler projesi ile Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık öğrencisi Osman Sadi Temizel kazandı.

Törenin ardından yarışmada birincilik ödülünü kazanan Betül Yumak ve Emre Öner ile ikincilik ödülü kendi bestesiyle kazanan Muharrem Yılmaz kısa açıklamalarda bulundu.

Betül Yumak, Proje aslında Emre arkadaşımın çok önceden tasarladığı bir projeydi. Ben biraz daha teknik olarak bu projeye yaklaştım. Amacımız, tarihimize, antik kentlerimize, bilinmeyen bütün değerlerimize farkındalık yaratmaktı dedi.

Emre Öner ise, Türkiye'de tanınmış birçok antik kent vardı, tanınmayan daha az ziyaret edilen antik kentler vardı. Tanınmayanların da en az tanınanlar kadar değerli olduğunu göstermek istedik. Bu projeye inandık, gençlere de inanlar bu projeyi destekledi. Bundan sonraki hayaller aslında her zaman belgeselden devam etmekti ama gerek pandemi süreci, gerek şartlar bizi zorlaşmıştı. Biraz sekteye uğramıştı projeler. Şimdi bu motivasyonla bundan sonra da belgesellere devam etmek istiyoruz diye konuştu.

Yarışmada kendi bestesiyle ikincilik ödülü kazanan Muharrem Yılmaz ise, Yarışmaya katılmama dernek başkanı aynı zamanda benim hocam olan Ayşen Hoca vesile oldu. Kendi şarkılarımı yazdığımı biliyordu. Yazdığım bu şarkıda onun bana umut verdiğini söylemiştim, o yüzden bu şarkıyla bu yarışmaya katılmak istedim daha çok anlamı olsun diye şeklinde konuştu.

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

https://www.gazetedemokrat.com/gelecegimin-sorumlulugu-yasama-sanati-proje-tasarim-yarismasi-odulleri-dagitildi/366424/

"GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU YAŞAMA SANATI PROJE TASARIM" YARIŞMASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Gençler İçin İyilik Derneği’nin ilk kez düzenlediği “Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım“ yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin ilk kez düzenlediği "Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım" yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Gençler İçin İyilik Derneği'nin 81 ilden üniversite öğrencilerine yönelik sanat, çevre, bilim dallarında düzenlediği "Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım" yarışması sonuçlandı. 100 öğrencinin katıldığı yarışmada başarılı bulunan 16 öğrenci düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde düzenlenen ödül törenine Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner, yarışmanın ana sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Burak Kutluğ, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Başkanı Prof. Dr. Berat Bir, derneğin kurucularından sanatçı Tamer Levent de katıldı. Törende Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçiner bir konuşma yaparak, "Her ne olursa olsun kafası karışıksa insanın, gönlü kırılmışsa veya kendini ifade edemiyorsa, her ne sebepten kıyıya vurmuşsa; kıyıya vuran deniz yıldızlarını görüp de görmezden gelmeyelim. Birbirimizi en temiz, en berrak, en temiz sulara atalım, var olup, var etmeye devam edelim. Bu amaçla tam da pandemi döneminde Gençler İçin İyilik Derneği'ni kurduk ve gençlerimize destek olmak için projeler ürettik. Bu projelerde gençlerin ders araç gereçlerine katkıda bulunmak, onların okumaları için ihtiyaçlarını görmek ve desteklemek vardı. Biz balık vermedik, biz burs vermedik, biz proje ürettik. Bugün de bu ürettiğimiz projelerden biri olan yarışmamız için bir araya geldik. 81 ilden üniversitelerden öğrenciler yarışmaya katıldılar. Her biri kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle ifade etti. Kimi şiiriyle, kimi hikayesiyle, kimi bilimsel projesiyle, kimi de sözünü müziğini kendisinin yaptığı şarkısıyla ifade etti. Çünkü özgürlük gelişmektir, özgürlük aslında kendini olduğu kadar başkalarına da saygı duymaktır. Bu anlamada özgürleşen gençlerle, üreten gençlerle var olup, var etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

ÖDÜL ALANLAR Yarışmanın birincisi, "NYSA Antik Kenti" belgesel projesiyle ile Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Ayten Betül Yumak ve Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Emre Öner, yarışmanın ikincisi kendi beste ve müzik parçası ile "Var Oldukça Değerlisin" projesiyle Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri öğrencisi Muharrem Yılmaz, yarışmanın üçüncüsü "Çevre ve Geri Dönüşüm" projesi ile ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi Nigar Afandiyeva oldu. Mansiyon almaya "Çöplükte Hayat Hikayesi" projesi ile İnönü Üniversitesi, Sosyoloji  öğrencisi Elifnur Polat ve "Genç İşsizlik ve Türkiye'nin Staj Sorunu" projesi ile ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Ragıp Çavdar hak kazandı. Doğaya ve Çevreye Saygı Ödülü'nü "Pandemi Sürecinde Sokak Hayvanları" projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi öğrencisi Doğukan Özyolu ve "Düşünmeyi Öğrenen Sokak Köpeği" projesi ile Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencisi İsmail Kaya aldı. En İlham Veren Proje Ödülü'nü ise "Kilitli Kelebek" projesi ile İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik öğrencisi Melisa Şahinler, En Özgün Proje Ödülü'nü "Afro-Türkler" projesi ile Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık öğrencisi Osman Sadi Temizel kazandı. Törenin ardından yarışmada birincilik ödülünü kazanan Betül Yumak ve Emre Öner ile ikincilik ödülü kendi bestesiyle kazanan Muharrem Yılmaz kısa açıklamalarda bulundu.Betül Yumak, "Proje aslında Emre arkadaşımın çok önceden tasarladığı bir projeydi. Ben biraz daha teknik olarak bu projeye yaklaştım. Amacımız, tarihimize, antik kentlerimize, bilinmeyen bütün değerlerimize farkındalık yaratmaktı" dedi.Emre Öner ise, "Türkiye'de tanınmış birçok antik kent vardı, tanınmayan daha az ziyaret edilen antik kentler vardı. Tanınmayanların da en az tanınanlar kadar değerli olduğunu göstermek istedik. Bu projeye inandık, gençlere de inanlar bu projeyi destekledi. Bundan sonraki hayaller aslında her zaman belgeselden devam etmekti ama gerek pandemi süreci, gerek şartlar bizi zorlaşmıştı. Biraz sekteye uğramıştı projeler. Şimdi bu motivasyonla bundan sonra da belgesellere devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yarışmada kendi bestesiyle ikincilik ödülü kazanan Muharrem Yılmaz ise, "Yarışmaya katılmama dernek başkanı aynı zamanda benim hocam olan Ayşen Hoca vesile oldu. Kendi şarkılarımı yazdığımı biliyordu. Yazdığım bu şarkıda onun bana umut verdiğini söylemiştim, o yüzden bu şarkıyla bu yarışmaya katılmak istedim daha çok anlamı olsun diye" şeklinde konuştu.

- İstanbul

 

28 Mayıs 2021 Cuma 20:00 TURİZMİN SESİ TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI “YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın 16 finalisti açıklandı.

 

29 Mayıs 2021 - 09:39 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 10:05 www.ekonomidunya.com TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI “YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI "YAŞAMA SANATI" YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI

TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI “YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın 16 finalisti açıklandı.

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI

29 Mayıs 2021 - 09:39 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 10:05

 

TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KATILDIĞI “YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI
 
 Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden öğrenciler katıldı ve yarışmanın 16 finalisti açıklandı.



 
Gençler İçin İyilik Derneği, öğretim görevlisi, yazar ve eğitimci Ayşen Laçınel önderliğinde pandemi döneminde de umut verici, gençleri motive edici ve üreten gençleri destekleyici çalışmalarına devam ediyor.
 
Amaçları balık vermek değil, balık tutmayı öğretmek olan dernek, Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda Şubat 2021’de “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” adı altında bir yarışmayı tüm Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin katılımı için başlattı. Dernek, yarışmanın ilk yılında aldıkları başvuru sayısında o kadar başarılı oldu ki, 10 kişi olarak belirledikleri finalist sayısını jüri kararı ile 16 kişiye yükselttiler.
 
16 finalist ile jüri üyeleri zoom üzerinden 23 Nisan’da bir araya geldi. Yarı finalistler 26 Mayıs 2021 Perşembe günü online platformlarda açıklandı. Sonuçlar, 09 Haziran 2021 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda açıklanacak. 
 
Finalistler;  Betül Yumak (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema), Doğukan Özyolu (Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi), Elifnur Polat (İnönü Üniversitesi, Sosyoloji), Emre Öner (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema),İsmail Kaya (Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi), Melisa Şahinler (İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik), Muharrem Yılmaz (Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri), Nigar Afandiyeva (ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği), Osman Sadi Temizel (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık), Ragıp Çavdar (ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği).
 
Jüri üyeleri ise; Prof. Dr. Afif Sıddıki – Maltepe Üniversitesi, Ayşen Laçinel – İletişim ve İnsan Kaynakları Danışmanı, Prof. Dr. Berat Bir- Marmara Üniversitesi, Betül Emlek- KFC MENATürkiye HRDirektörü, Deniz Güler- Ağaoğlu Şirketler Grubu Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü, Emre Büyükkalfa- TÜV SÜD TRCEO, Sn Ercan Alioğlu- Emlak Konut CFO, Filiz Bilmiş- 1.618 Ajans Kurucu Ortağı, Kemal Parlak- Ondan &Parlak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Gözcü- Yayıncı, Tamer Levent- Oyuncu.
 
Dernek Hakkında
 
Gençler İçin İyilik Derneği 2020 yılında kuruldu. Derneğin üyelerini, eğitimden iş dünyasına, sanattan akademik camiaya kadar birçok alanda değerli kişiler oluşturmakta ve bu yolda balık vermektense balık tutmayı öğretmek temel amacı olmaktadır.
Bu suretle seminerler, sertifika programları, destek yardım projeleri, yarışmalar, staj ve part time çalışma fırsatları için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Dernek web adresi: www.genclericiniyilik.com

2021/05/2021-05-29-09-42-08.jpg

 

“YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden üniversite öğrencileri katıldı ve yarışmanın 16 finalisti açıklandı. 31 Mayıs 2021 Pazartesi 18:27 www.yenigungazetesi.net

“YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” yarışmasına 81 ilden üniversite öğrencileri katıldı ve yarışmanın 16 finalisti açıklandı.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 18:27

“YAŞAMA SANATI” YARIŞMASININ 16 FİNALİSTİ AÇIKLANDI

   

 

Gençler İçin İyilik Derneği, öğretim görevlisi, yazar ve eğitimci Ayşen Laçınel önderliğinde pandemi döneminde de umut verici, gençleri motive edici ve üreten gençleri destekleyici çalışmalarına devam ediyor.

Amaçları balık vermek değil, balık tutmayı öğretmek olan dernek, Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda Şubat 2021’de “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” adı altında bir yarışmayı tüm Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin katılımı için başlattı. Dernek, yarışmanın ilk yılında aldıkları başvuru sayısında o kadar başarılı oldu ki, 10 kişi olarak belirledikleri finalist sayısını jüri kararı ile 16 kişiye yükselttiler.

16 finalist ile jüri üyeleri zoom üzerinden 23 Nisan’da bir araya geldi. Yarı finalistler 26 Mayıs 2021 Perşembe günü online platformlarda açıklandı. Sonuçlar, 09 Haziran 2021 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda açıklanacak. 

Finalistler;  Betül Yumak (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema), Doğukan Özyolu (Marmara Üniversitesi, Bilgi Belge Yönetimi), Elifnur Polat (İnönü Üniversitesi, Sosyoloji), Emre Öner (Ege Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema), İsmail Kaya (Marmara Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi), Melisa Şahinler (İstanbul Arel Üniversitesi, Beslenme ve Diyetisyenlik), Muharrem Yılmaz (Biruni Üniversitesi, Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri), Nigar Afandiyeva (ODTÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği), Osman Sadi Temizel (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar, Fotoğrafçılık), Ragıp Çavdar (ODTÜ, Okul Öncesi Öğretmenliği).

Jüri üyeleri ise; Prof. Dr. Afif Sıddıki – Maltepe Üniversitesi, Ayşen Laçinel – İletişim ve İnsan Kaynakları Danışmanı, Prof. Dr. Berat Bir- Marmara Üniversitesi, Betül Emlek- KFC MENA Türkiye HR Direktörü, Deniz Güler- Ağaoğlu Şirketler Grubu Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü, Emre Büyükkalfa- TÜV SÜD TR CEO, Sn Ercan Alioğlu- Emlak Konut CFO, Filiz Bilmiş- 1.618 Ajans Kurucu Ortağı, Kemal Parlak- Ondan & Parlak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Gözcü- Yayıncı, Tamer Levent- Oyuncu.

Dernek Hakkında

Gençler İçin İyilik Derneği 2020 yılında kuruldu. Derneğin üyelerini, eğitimden iş dünyasına, sanattan akademik camiaya kadar birçok alanda değerli kişiler oluşturmakta ve bu yolda balık vermektense balık tutmayı öğretmek temel amacı olmaktadır.

Bu suretle seminerler, sertifika programları, destek yardım projeleri, yarışmalar, staj ve part time çalışma fırsatları için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Dernek web adresi: www.genclericiniyilik.com

YENİGÜN HABER MERKEZİ

 

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU

''YAŞAMA SANATI''

PROJE TASARIM YARIŞMASI

ÖDÜL TÖRENİ

( 09/06/2021 )

 

 

GELECEĞİMİN SORUMLULUĞU

''YAŞAMA SANATI''

PROJE TASARIM YARIŞMASI

FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

 

 

TurizminSesi Dergisinin Aralık Sayısı yayınlandı!

Haberin detayı için;

https://www.turizminsesi.com/dergi/Aralik2020/#page/139

https://www.turizminsesi.com/haber/aysen-lacinel-genclere-tecrubelerini-aktardi-26930.htm

https://www.turizminsesi.com/haber/10-bin-tl-odullu-proje-27118.htm